Хубавицата разтрогна брака си с футболиста, след като той се върна от снимките на „Сървайвър“. Благой спечели формата. „Не ме изненада, че Благой и Ивана се разделиха. Честно казано, очаквах го да се случи и връзката им да не продължи много дълго. Казаха ми, че й е изневерил, не знам повече. Общ познат ми се обади и ми каза“, разказва младата хубавица. Поли е категорична, че връзката на Джизъса и Ивана не е била изцяло фарс, за да рекламира денталната клиника на бащата на Ивана Ванко 1.

„Заедно си бяха. Нямам идея какви са ги вършили! Благо си направи зъбите в клиниката на Ванко 1 за реклама и си взе хонорара“.

Поли смята, че връзката на Джизъса и щерката на рапъра е била истинска, но е била обречена, тъй като Благо не за пръв път изневерява и това се е очаквало. "Мислех си, че в него са останали някакви човешки качества! Но след като се върна от "Сървайвър" и аз бях решила, че се разделяме, той на следващия ден вече беше с Ивана. Това значи, че няма достойнство! Винаги съм го казвала и пак ще го кажа! Крайно време е да спре да съсипва децата си! Да не ги запознава с всяка, защото не е морално и не влияе добре на тях!", категорична е красавицата пред "България днес".