Следващата седмица „Черешката на тортата“ се превръща в кулинарна арена за петима колоритни участници в най-горещото риалити Hell’s Kitchen. Четирима професионални готвачи и незабравим участник от звездния отбор ще търсят признанието на шеф Иван Манчев на фона на горещи страсти, любовни искри и зараждащи се конфликти.

Всеки делничен ден, от 20:00 ч., в надпреварата се впускат Виктория Зайкова, Мариела Чобанова, Асен Маджаров, Роксана и Емануил Июджи. Броени дни преди в Кухнята на Ада да стане напечено за новите атрактивни участници, петимата ветерани ще споделят най-запомнящите се и най-смешни моменти от своето участие в Hell’s Kitchen, ще обсъдят предстоящия сезон на шоуто и ще направят предположения какви ще бъдат героите на сезон 6.

Силен старт на седмицата ще даде бунтарят от Сезон 5 Асен Маджаров. Острието от Берковица ще приготви своите любими ястия в интересен микс от класическа и модерна кухня. Както винаги, професионалният готвач ще бъде прям и неподправен. Сред специалитетите му ще видим „излекувана“ сьомга, а една съставка ще накара шеф Манчев да даде на Асен нов прякор.

Организиран хаос в кухнята предстои във вторник с щурата финалистката от сезон 4 на Hell’s Kitchen Виктория Зайкова. Тя ще приготви нестандартно меню. Гордостта на Поморие ще опита да пребори предразсъдъците на гостите си, но изборът на продукти ще предизвика сериозни критики от страна на шеф Манчев. Ще има много неудобни въпроси и неуместни коментари, а страстите ще се разгорещят и на масата ще прехвърчат любовни искри.

В сряда е време за рожден ден с необикновеното парти на Мариела Чобанова, участничка в сезон 4 на Hell’s Kitchen. Собственичката на заведение за суши във Варна ще се довери на азиатската кухня. Десертът очаквано ще бъде торта, но с тайна съставка. В приятелската атмосферата, Асен и Виктория ще продължат да скъсяват дистанцията все повече. Какви подаръци ще получи Мариела за рождения си ден и какво ще разкрие за личния си живот, не пропускайте в „Черешката на тортата“.

Напрежението ще достигне връхната си точка в четвъртък, когато атлетичният готвач Емануел Июджи ще посрещне гостите си в своя ресторант. Участникът от звездния отбор в петия сезон на Hell’s Kitchen ще поднесе чинии със здравословни вариации на обичани от всички ястия. В менюто му влизат пица без калории и пълнозърнест еклер без захар. Шампионът по културизъм, за когото балансираната храна е начин на живот, ще срещне сериозен отпор сред дамите от сезон 4. На масата ще прехвърчат искри, а борбата за плакета ще е безмилостна.

Поп фолк фурията Роксана поставя забавен край на седмицата в „Черешката на тортата“ в петък. Носителката на короната „Кралица на ромите в света“ ще представи традиционно българско меню, вдъхновено от Северозападна България. Роксана ще разкрие историята на запознанството със своя съпруг, а брат й ще поздрави гостите с авторска песен. Домакинята ще нагорещи обстановката, но дали салфетките и танците ще донесат високи оценки?