Бившият футболист и Ивана се показаха заедно прегърнати след посещение на Роженския манастир. Набожният Благо често обикаля храмовете у нас, припомня Hotnews.bg. Той и щерката на Ванко 1 са написали само: "да се знае" под фотото, с което отговарят на слуховете за разлъка, породена от изневяра на Георгиев. Това е първата обща снимка на двойката от Нова година насам. Точно отсъстието на двамата от социалните мрежи даде повод да се заговори, че са се разделили.

"Не че съм длъжен, но искам да кажа - няма такова нещо, това е пълна лъжа. Може би има някои "доброжелатели" и мишлета, които искат да се осветлят около тази "новина", но ще ги разочаровам - не е истина, няма нищо вярно. Дори нарочно изчаках да мине време, за да се порадват за няма нищо", заяви в специална декларация бившият спортист на 2 февруари до БТА.

"На тези хора, които са написали това, нямам идея как им е хрумнало да ги напишат изобщо, да ги съчиняват. Един цървулчо с извинение е написал едно нещо и още 50 като него са го преписали и вече става грандиозна новина. Чудя се какво ги интересува хората аз с кой съм, къде съм, какво ям, какво ще правя? Абе хора, занимавайте се с вашите си работи, с вашия си живот, гледайте си във вашата градина. Престанете да се занимавате с хора, които нямат нищо общо с вас", казва още Георгиев.