25-годишната блондинка е казала „Да“ на 20 години по-възрастния от нея милионер от Бостън Никълъс Стемпер. Той е шеф на огромна иновативна компания за здравеопазване, вече е променил статуса си във Фейсбук и е „сгоден“, а на профилната си снимка виждаме как държи ръката на нашата Анита.

Блондинката живее в Бостън от няколко месеца и ако годежът е успешен, се очаква да се премести в Щатите за постоянно, пише Интриги. 46-годишният богаташ е роден в Делафилд – щата Уисконсин. Скоро след като завършва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в голяма медицинска компания, а от няколко години ръководи водещата световна компания Sanofi.

Любопитна подробност е, че макар Ник да е изключително близък с по-малката си сестра Лизи, той все още не я е запознал с бъдещата си съпруга. Не е представил Анита и на родителите си. Междувременно забелязахме и годежния пръстен на ръката на Димитрова. Диамантът е огромен.

J0QO1UB.md.jpg

Колкото до слуховете, че Димитрова си е правила серия от пластични операции на лицето се оказаха силно преувеличени. Всъщност Анита използва един от най-новите приложения за фотообработка на снимките, които правят лицето й да изглежда гладко и сияйно.