Поп фолк легендата Бони ще бъде част от звездния отбор на сезон 6 на Hell’s Kitchen. Певицата влиза в Кухнята на Ада заедно с двама от най-колоритните и забавни български артисти - Китодар Тодоров и Коцето Калки. Горещата кулинарна надпревара ще стартира на 20 февруари от 20:00 ч. по Нова телевизия. Златните готвачи първоначално ще готвят като екип и ще се изправят срещу отборите на сините и червените в Hell’s Kitchen 6.

Само един от тях обаче ще грабне звездната титла. Миналата година с отличието се окичи интернет сензацията Виктория Капитонова. Освен Бони, Китодар и Коцето Калки, в отбора на златните ще видим още феномена от “Игри на волята” Пеньо Гатевски - Гатьо, семейната терапевтка с пиперлив език Наталия Кобилкина и любимата влогърка на младите българи - Изабел Овчарова - Изи.

Отличителните личности в обора на звездите ще намерят истинска конкуренция в лицето на кулинарите в отборите на сините и червените. Шеф Виктор Ангелов е избрал 18 впечатляващи готвачи с интересни житейски истории и огромен потенциал за развитие под зоркото му око.