Участничката от първия сезон на романтичното състезание се страхува да разкрие всички мръсни тайни от задкулисието на риалитито, но не успя да си затвори устата за най-разгонените ергенки. "Тези момичета по стаите не издържаха! Започваха да се самозадоволяват, да се попипват", безпардонно разобличи другите момичета Ева.

Въпреки спекулациите на много фенове, че в "Ергенът" участниците се спукват от секс зад кадър, желаният мъж в риалитито винаги е настанен в отделна къща, далеч от загорелите дами. Този факт явно подлудява някои от участничките и те прибягват към алтернативни начини. Виктор от първи сезон също подкрепи твърденията, че сексът в шоуто с Ергена е невъзможен.

"Не съм правил секс вътре! Дори да искаш, няма как. Когато свърши снимачният процес, веднага идват и ви разделят, за да остане гладът за комуникация. Качват те в една кола и те карат, където живееш. Аз живеех сам, а момичетата в две вили", обясни мускулестият мачо при Слави Клашъра. Самата Ева пък призна в подкаст, че не е толкова сексуална персона и че въздържанието не представлявало проблем за нея, пише "България днес"