Всички искат да спечелят трофея по различни причини - някои заради парите, други заради славата или личната си кауза. Но замисленото като забавно и приятно шоу започва трагично с нелеп инцидент и смъртта на един от участниците. Това е началото на най-новия български аудиосериал „Риалити”. Негов автор е популярният блогър, писател и преводач Мария Пеева, позната виртуално като Мама Нинджа. Заплетеният сюжет оживява с гласа на актьора Владимир Михайлов, който сам има опит и с участие в риалити формати и е победител в "Като две капки вода".

„За мен беше удоволствие да пресъздам тази история, която през цялото време бързаше пред мен, а аз трябваше да съм нащрек. Беше интересно и вълнуващо и ме държа до самия финал”, споделя актьорът Владимир Михайлов.

„Риалити“ е поредният Storytel Originals аудиосериал на български автор, който е създаден като оригинално съдържание за платформата. През последните години това се доказа като успешен модел, който се харесва и търси от българската публика. Убедителен пример за това е аудиосериалът „Мамник“ на Васил Попов.