"Всички, които са на ключови позиции и си разпределят нашия музикален пазар, заслужават да са трупове! Те са едни некадърници, които пият кръвта на младите изпълнители!" Това обяви пред "България Днес" легендарният певец Георги Христов. Все пак емблематичният глас има надежди в млади изпълнители като Невена Пейкова, които могат да се преборят с шуробаджанащината.

"Когато един артист има какво да каже, когато има своите заложби, той ще премине и през трупове, ако се наложи", допълни изпълнителят на вечния хит "Черно и бяло". Любимият на поколения певец присъства на промоцията на дебютния албум на самата Невена, която ни е позната от участието й в "Х Фактор".

"Много се радвам, че такива млади хора като Невена въпреки трудностите, които ги съпътстват, въпреки спънките, които получават от разни навикани и разпределили си пазара фирми, които им пречат, намират сили да ги стъпчат и да продължат напред. И така трябва, защото стига вече шуробаджанащина в нашата държава! У нас нищо не се е променило за добро, за съжаление", сподели Христов, който чукна 60-годишен юбилей съвсем скоро.