През последните години дуетът направи няколко общи проекта, които имаха успех и се броят за хитове. Затова и формулата е приложена отново. "Нов смисъл" е актуалното им парче, чийто видеоклип изпълнителите определят като кинематографичен спектакъл, включващ зашеметяващи визуализации, които демонстрират характерния стил на двамата. Лора Караджова отдавна се опитва да възвърне позиции в музикалните класации, в които не е влизала от както е станала майка за първи път. Майчинството отдалечи от музикалната сцена дъщерята на Данчо Караджов и в момента тя се опитва да стигне отново върхова позиция. Името й за кратко се коментираше и около участието й в "Маскираният певец".

"Липсваха ни нашите фенове и това завръщане е нашия начин да им благодарим за любовта и подкрепата. Искахме да създадем нещо, което не само да резонира с техния вкус, но и да издигне българската музика до нови висоти. Подгответе се за диво каране – няма задръжки! И този сингъл е само началото – имаме още много в запас", казва Кристо по повод новия проект.

С Лора дори възнамеряват да издадат съвместен албум. Двамата изпълнители преплитат своите професионални пътища през 2012 г., когато записват песента „Оставам тук“, която става тотален хит. Следват „Повече от всичко“ (2013), „Paradise“ (2014) и „No Mercy“ (2015) – всичките № 1 в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета.