Защото трагичната и нелепа смърт на младия изпълнител потресе цяла България. "Аз до ден-днешен не вярвам, че той се е самоубил!", заяви Емилия в подкаста на Алпер Чочев, пише Блиц.

Беше толкова шантаво хлапе, че просто нямам думи. Когато той си отиде, аз бях бременна и даже не успях да отида на погребението. После се чудехме кога и дали да пуснем клиповете. Мислехме след четирдесетия ден да ги пуснем, но не знаехме дали и тогава е редно да се случва това, защото той във втория клип си насочваше пистолет към главата... как ще го приемат хората. Бяхме в шок! Не знаехме какво да направим, връща лентата назад изпълнителката.

С "Акула" наистина направихме прецедент - половин милион за 24 часа! Беше идея на съпруга ми да бъде като филм, с реплики, а репликите бяха мислени от хора от "Под прикритие". Денис има уникален талант и не го казвам, защото вече не е между живите. Това момче можеше да бъде световна звезда! Не преувеличавам в момента. Денис чакаше с такова голямо нетърпение тези клипове да излязат. За толкова кратък период той направи такива песни, такива клипове... постоянно се чувахме и ме питаше кога ще излязат. Уникален талант... Радвам се, че животът ме сблъска с такъв талант и човек като него. Поне успяхме да оставим нещо и хората да му се радват.

Има такава максима при нас изпълнителите - каквото пеят, това им се случва. Много е гадно... Знаеш ли какви текстове искам да изпея, след които можеш да си отрежеш вените, но няма да ги изпея, защото аз, каквото пея, това ми се случва. (смее се).