Това е небезизвестната любима кола на певеца Емрах Стораро, който в момента усилено се подготвя за старта на риалитито „Денсинг старс“ на 20 февруари. Синьото возило от седмици обаче не вози малкия брат на Фики и е оставено безстопанствено на паркомясто близо до скоростната отсечка.

Пред залата за репетиции на танцувалното шоу малкият Стораро предизвиква смут с още по-лъскавия си фаворит от автопарка – огромен джип Мерцедес, в сиво гълъбово. Емрах паркира като шейх, заемайки място като за два автомобила, констатират леко завистливо някои от другите звездни участници в предстоящото риалити, пише Лупа.

Стораро младши обаче се държал наперено единствено в колата си. В мига, в който слезел от мощния автомобил, той се превръщал в джентълмен, поздравявал любезно екипа и се раздавал на репетициите. След седмица зрителите ще разберат дали Емрах е толкова уверен на дансинга, колкото и на паркинга. В „Денсинг старс“ го очаква сериозна мъжка конкуренция в лицето на актьора Филип Буков, певеца Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров и Ерген №1 Виктор Стоянов.