„Криндж (неловко б.а.) ми е малко“, взриви мрежите ексводещият на „Стани богат“ Михаил Билалов с коментара си под поста за завръщането на оригиналния водещ на предаването Ники Кънчев. Актьорът смело седна в култовото място на колегата си Ники за пръв път през 2018 г. и оттогава зрителите не спират да ги сравняват и да любопитстват дали двамата се понасят в истинския живот.

Първоначално публиката бе в шок и дълго време протестира за напускането на Кънчев, но изглежда след години се спогодиха с Билалов и даже свикнаха с него. И май го харесаха повече от оригинала. „Какъв е този? Защо те няма?“, написа фен на Билалов до него в мрежата Тредс, а актьорът отговори: „ЕГН-то ми не позволява да коментирам. Възпитанието също“.

Ники Кънчев пък е изпълнен с благодарност към Билалов за годините, в които му топлил стола. „Благодаря на Михаил Билалов за това, което направи – корабът се движеше много добре, стигна до Би Ти Ви, което е голямо постижение. Екипът също е в топформа. Аз просто отворих вратата с шут и започнахме отначало“, отблагодари се в „Тази сутрин“ емблематичният водещ на предаването.

Ала въпреки хапливостта на Билалов водещият продължава да твърди, че решението да раздели пътища със „Стани богат“ било изцяло негово. „Взех решението да си тръгна от „Стани богат“ още през месец юни, когато едва успявах да съвместявам ангажиментите си покрай снимките на сериала „Вина“ и „Стани богат“. Искам да използвам трибуната, за да благодаря на bTV за сътрудничеството през тези 5 години“, заяви Билалов пред телевизията.

Той разказа за избора си да се отдаде на театъра и други проекти и най-вече на предстоящото си мащабно турне в САЩ и Канада с моноспектакъла „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“. Турнето включва над 17 дати, а има изгледи и да се увеличат. Спектакълът е по сценарий на половинката на Билалов - Ваня Николова, която е сценарист на много от проектите, в които участва актьорът. Михаил бе в Торонто преди броени дни, а в момента пътува към следващата си шоудестинация Ниагара и си почива от „Стани богат“ и киселите коментари.