Още преди да стартира участието му в "Денсинг старс", двойката посети екзотичния остров Занзибар заедно с още няколко техни приятели, сред които и първият ерген -Виктор Стоянов. Вместо романтични мигове, спокойствие и наслада компанията си прекарва толкова ужасно, че няма търпение да се прибере в България.

„Изобщо не си починахме! - Плавахме непрекъснато, часове всеки ден. Нямаше от тези плажове с бял пясък и кристална вода или поне ние не ги видяхме. Много е мръсно, като цяло хората са много мърляви и досадни. Не могат да комуникират нормално“, разочарована е актрисата Сара Драгулева, която е гадже на певеца.

Групата наема луксозна лодка, в която прекарват 5 дни. Постоянно обикалят и търсят перфектното място, но така и не успяват да го намерят. Константин Трендафилов, както е истинското име на Папито, се ръсел за храна, която дори не била вкусна. „Всеки ден си казвахме, че на другия ден ще е по-добре, и всеки ден не беше, до момента, в който не трябваше да летим за България“, допълва Сара. На връщане пък заради закъснението от час и половина, с което излита самолетът им, изпускат междинния полет за София от Истанбул и прекарват 6 ч на чуждото летище.