И през какви трудности е преминала, за да може да запише наново песента, след като нейна колежка се е опитала да я вземе под носа й.

Хитовата изпълнителка признава, че е получавала много покани за участия в риалити формати, но винаги е отказвала и се аргументира защо.

“Случвало се е няколко пъти да ми предлагат да участвам в популярни формати. Публиката не знае, че аз отказвам. Знаем добре, че когато си много настроен за кариера и с цената на всичко си, ще има много плюсове и дивиденти от това, че си в този формат и след това в другия. Ще направиш медийни изяви, които носят още и още популярност, но на мен ми се иска това време да го давам на децата си и да бъда майка в този момент. Само аз и съпругът ми знаем колко ни е трудно в този момент и какво ни коства – цял ден сме с дечицата си, цяла нощ работим, пътуваме…. Толкова безумни ситуации, толкова е трудно… Толкова е трудно, но най-важното за нас е било отглеждането и възпитанието на децата, любовта и примерите, които ние ще дадем на тези деца, както и между нас като взаимоотношения” – разказва тя в подкаста: “Не съм такъв човек” и допълва още:

“Е, аз много искам да бъда в някой от форматите, да обърна внимание чисто като музикант, защото имам какво да кажа – и като жури, и било то като учител на млади таланти, това съм завършила… Но всичко с времето си, децата ми имат нужда също от мен. Не правя нещо на всяка цена, а и мисля, че достатъчна и най-голяма реклама е хубавата песен и пеенето на живо на участия”.

Фолк звездата на “Пайнер” говори открито за професионалния и личния си живот, без да спестява нищо. Обидена е, че през 2012 година не са й дали наградата за “Певица на годината”, макар всички меломани и до ден днешен да смятат, че е била за нея. По думите й е убедена, че феновете няма кой да заблуди и те са най-правилното мерило за успеха на един артист-изпълнител.

Джена разказва за отношенията си със своя съпруг Атанас Стоев и какво е чувството да бъде снаха на “Канарите”. Никога няма да забрави как са я посрещнали в дома си и какво е почувствала тогава. Разкри също така кога ще покаже снимки на дъщеричката си Цветея, която през април ще навърши 2 години.