На известната стилистка и е дошло до гуша от това да чете всевъзможни писания за себе си и за семейството. Затова и била на пределите да зареже всичко в България и да замине с мъжа си за Италия, където се чувства най-добре. "Няма да спра да ходя в Италия, а дали ще си тръгнем от тук, понятието вече не е както преди. Много ми се щеше да излезе, че оставяме бизнеса тук, защото толкова бях побесняла наскоро, то не са един и два случаи. И бях казала на Маги, че сядам да пиша пост, че си тръгваме и няма да я гледаме тази простотия", призна в интервю за Нова телевизия Кремена.

"Не знам дали той е готов, все пак работата ни е тук, още сме на въртележката здраво, а и имаме много неща извън тези в телевизията, с които се занимаваме", обясни основната причина да не вземат категоричното решение да напуснат България. "Толкова много си обичам страната, но просто на моменти полудявам, че ще се случи", казва още тя.

Г-жа Халваджиян обясни също, че много пъти се е случвало да се опитват да им развалят семейството. "Истината е че и аз и той сме имали обожателки..", изтърва се стилистката и след това уточни: "И обожателки съм имала, и обожатели!" Тя не скри, че много пъти й се е налагало да разчиства пътя от упорити дами, които ходят по петите на мъжа й. "Имало е много жени влюбени в него, не мога да кажа, че не е било така. Но той не се е поддавал на такива изкушения, изпитания в този аспект не е имало и слава богу. Никога не сме имали нещо, което да ни е разклатило. Но е имало женички, които са били така завладяни от него, че даже и на него му е било трудно да се оправи с тях. Трябваше да вдигна телефона и да кажа: "След три часа съм си в София, само ако те заваря еди къде си, довиждане!", откровена е жената на Маги.