Те няма да я гледат още дълго по обществената телевизия. През юни закачливата брюнетка с инфантилно поведение си тръгва и предаването ще търси поредното си лице с надежда този път химията му със зрителите да се получи.

Андреа Банда Банда е сключила договор само за 20 предавания в БНТ. Тя вече е заснела няколко от тях, които задължително трябва да видят бял свят, защото така или иначе са платени и готови за излъчване. Новата водеща ще снима оставащите епизоди на порции от по няколко на ден, но след 20-то издание се очаква да си вземе довиждане с екипа. Тъй като вечерното шоу се излъчва веднъж седмично, т.е. 4 пъти месечно, заснетата продукция трябва да изтече в ефир през юни. След това се очаква шоуто да излезе в лятна ваканция, а от есента да бъде поето от друг домакин.

33-годишната фурия таи надежди да остане доста по-дълго в национален ефир и има открити мераци да е дългогодишен кадър на БНТ. Междувременно колегите й вече са й измислили нов прякор. Заради постоянните й емоционални изблици от екипа започнали под сурдинка да я наричат Плачещата Панда Панда.