Както е известно с нея имат вражда още от преди време, когато трябваше Панайотов да подгрява концерт на естрадната фурия, но заради дребни суми се изпокараха. В последното издание на Капките, Кичка също се появи, макар и онлайн. Тя коментира друг от участниците, който влезе в нейния образ. Случайност или не, в това издание на шоуто, Панайот Панайотов беше поставен в неудобната ситуация да имитира Тина Търнър. За никого не е тайна, че всеки един от образите е планиран за кого да е, независимо че има бутон, с който уж избираш на случаен принцип.

В десетката с коментара си по случай образа на "Момчето, което говори с морето" влезе музиканта от група "Ренегат" Константин Кацаров, който преди месеци вдигна страхотна олелия след участието си в "Гласът на България". Ето какво написа той за изявата на Панайотов: "Гвоздеят в тялото на Исус Христос обаче си остава Тина Търнър. Сякаш разпънаха баща ми на кръст. Всяка гавра с човешкото достойнство е нужно да има лимит. Ако зависеше от мен, никога нямаше да подложа този участник на подобна естетическа и морална саморазправа", пише във Фейсбук Коцето. "Гласът е уморен, а тялото изтощено. Върху зрителите бе упражнен културен тормоз. Най-малкото, образите му нямаше да бъдат толкова разголени жени", отбелязва изпълнителя.

Благоприличието е важна част от финала на една артистична кариера. Това изпълнение ми приличаше на част от спектакъл, организиран в нацистки концентрационен лагер, категоричен е още той. Кацаров имал чувство за хумор, но сълзите му са от мъка и неудобство. "Всичко си има граници, но явно живеем в свят без предели и милост.... Най-тъжната радост е, че той си се хареса, а и жената в журито го одобри. Трябва да има закон срещу доброволната гавра. Все пак е живо същество... Мисля го сериозно. Не се подигравам", коментира още рокаджията.