В новия епизод в отбора на Камен Алипиев – Кедъра ще блесне слънчевата синоптичка с най-дългите крака – Натали Трифонова и актьора Филип Аврамов – Фицата. Срещу тях с пълни сили, чар и много знания за родината ще се изправи отборът на Сашо Кадиев, който ще е със специални членове – прелестната Елена Сергова, позната на зрителите от „Ергенът“ 2, и известният с разностранните си таланти Папи Ханс.

Кой отбор ще се окаже по-бърз, по-надъхан за победа и в крайна сметка с повече знания, свързани с България – любознателните зрителите от всички възрасти ще разберат в края на работната седмица. Надпреварата в играта и този път ще е оспорвана и много забавна, а отборите ще разчитат не само на знания, бързина и доза късмет, но и ще приложат някои тънки тактики като „отвличане на вниманието на противника“ и „подсказване на грешни отговори“. Това съвсем логично ще нахъса играчите още повече за победа, а шегите им един към друг направо ще валят.

JMnslVa.md.jpg

Кой с кого ще се хване на танц, кой от капитаните ще предложи да подари на другия част от точките си и защо един от тях ще получи специалната похвала: „Днес ти беше един истински Димитър Пенев – абсолютен стратег! Поздравявам те!“ – ще стане ясно този петък в „Аз обичам България“. Наградата и този път ще е свързана с „всичко българско и родно“ – три порции ароматни и добре подправени кебапчета ще очакват победителите в края на епизода. Освен че ще научат много нови и любопитни факти за България, участниците и зрителите ще се срещнат и с още един истински достоен българин – загадката в играта „Героите сред нас“.