Близо 6 години след развода те са се помирили заради скорошния рожден ден на големия им син Лазар. Преди броени дни той навършил четвърт век, а родителите му се събрали заедно заради хубавия повод, издават техни близки. Ани и Бранко са възобновили дори и приятелството си в социалните мрежи, пише „Ретро“.

Откакто не са заедно с тв водещата, някогашният продуцент бе изпаднал в дълбока депресия. В последните две години той фалира бизнесите си, загуби майка си, а след това и двете си кучета, по които още жали във фейсбук.

Децата му от новинарката не живеят при него. Лазар е самостоятелен мъж с професия. След като завърши в Холандия, се върна в родината и в момента се развива в сферата на компютърните технологии. Сестра му Хана пък скоро ще бъде абитуриентка и вероятно също ще продължи обучението си в по-горен етап в елитен университет в Европа.

Серията провали в живота на сърбина дори го докарали няколко пъти до болница, където той влизал по спешност заради сериозни стомашни проблеми. Последно в публичното пространство бе изтекла информация, че Бранко Салич, който навремето продуцираше някои от най-успешните предавания из родните телевизии, е стигнал дотам да се съгласи да бъде общ работник на снимките на приключенското риалити „Игри на волята“. То обаче е сезонно и екипът, който работи по него, е ангажиран само в рамките на 2-3 месеца през лятото, което означава, че хонорарите не са целогодишни. Към днешна дата едната му фирма е в абсолютен банкрут, а другата е все още действаща, но няма никакви печалби.

Междувременно бившата му съпруга успя да продължи живота си напред и е по-щастлива от всякога. От две години насам Ани Салич живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров, с когото са най-дискретната звездна двойка в родния елит. Някои зрители още преди половин година заподозряха, че новинарката и Цацаров са сгодени, след като тя се появи в ефир с пръстен, който може да се асоциира с годежен. До сватба между тв звездата и бившия главен прокурор обаче все още не се стигнало, макар той официално да се разведе с първата си съпруга Меглена. С нея бяха женени 31 години и имат голяма дъщеря Диана, също правист по образование и професия.