Въпреки че риалити форматът едва започна, някои от момите вече имат огромна популярност. Още след първите два епизода през миналата седмица социалните мрежи буквално завряха от хиляди коментари - одобрителни, присмехулни или тежко възмутени. Плъзнаха десетки мемета, като най-използваното лице за тези колажи бе на Виктория Асенова. Именно нейна снимка със странна физиономия украси мартеници.

Мартеница с лика на Виктория от „Ергенът“ (Снимка: Instagram)

Досега обикалях всички сергийки на площад „Славейков“ в София, но за съжаление мартеничката с моята снимка я няма, затова моля човекът, който ги прави, да се свърже с мен, за да си купя и аз няколко броя, казва участничката в профила си в ТикТок.

Виктория, която казва за себе си, че работи като спортен мениджър в БФС, предизвика доста коментари не само сред зрителите, но и сред останалите момичета в къщата. Освен за външния си вид тя отнася доста критики и заради доста злобните си коментари. Тя не спира да недоволства и да роптае срещу конкурентките си, защото едната била получила розова роза, друга била на среща с ергена по време на коктейла и никоя не е достойна за това внимание, освен нея. А за истинската първа среща, на която Алек дойде и взе Екатерина с хеликоптер, тя пожела хеликоптерът с красивото момиче в него да падне.

Освен странните мартеници с моми от „Ергенът“ тази година продължават да се радват на голям интерес изработените от истински вълнени конци. Много от тях излизат от стандартната визия - бяло и червено, като към тях са добавени почти всички цветове на дъгата. Различни мъниста, камъни и метални орнаменти са добавени към много от вариантите тип гривна, отбелязва в-к „24 часа“.