Дори и взискателната Кристина Патрашкова не скри симпатията си към протежето на Димитър Рачков. Александра Николова отдавна е позната на зрителите още от предаването “Eкс милионер търси съпруга” с Тодор Славков, което спечели без конкуренция. Красавицата привлича внимание към себе си още в 2003г., когато спечели ”Супермодел на България” и нареди страната ни на почетното 6-то място в световния конкурс.

Вече 6 години е част от екипа на “Забраненото шоу на Рачков”, събирайки мъжките погледи на сцената като диджейка в непосредствена близост до комика. Клюката твърдеше, че с Рачков имат топла връзка, след това се появи информация че дели постеля с Филип Аврамов, защото цъфна на плаката на моноспектакъла му “Защото съм известен”, но към настоящият момент сърцето й е отдадено само на един мъж - синът й Никола.

Гала отдавна търси свежо попадение в екипа си и слуховете твърдят, че тя е склонна да я приеме в семейството “На кафе”. Мястото е вакантно, след като Ромина Андонова се премести в „Съдебен спор”. Оттогава маса дами се пробваха да станат част от екипа на Гала.