Нито за другото, за което си мислите! Оказва се, че Яката дупара на поп музиката у нас си е направила пластична операция на задните части по време на едномесечната си почивка в екзотичната страна. Изпълнителката на „Зодия Психо“ си е поставила импланти, за да изглежда по-пищна и от Ким Кардашиян.

Гери-Никол винаги е имала голямо дупе, но видът му не можеше да се мери с модерните тенденции в задния двор на холивудските звезди. Това била и причината за продължителния воаяж на певицата в Мексико, където през последните години е меката на пластичната хирургия. Редица американски артисти предпочитат именно екзотичната страна за „ремонтни дейности“ не само заради по-ниските цени, но и заради качеството в изпълнението.

JV1lXDv.md.jpg

Добра работа са свършили мексиканските хирурзи и за родната поп дива, отбелязва сайта Интриги. Яката дупара показа новата си придобивка в Инатаграм и феновете веднага я поздравиха за стегнатия вид. Макар според някои да изглежда неестествено голяма и стегната, задницата на Гери-Никол определено заслужава аплодисменти.