Признанието направи Нона Йотова в интервю за Woman.bg, в което обяснява, че много дължи и на подкрепата на мъжа си Богомил Бонев, който дойде като гост сред публиката във второто предаване на "Денсинг старс": "Богомил дойде на второто живо предаване, след като много хареса първото и наистина ми оказа голяма подкрепа. И това е изключително важно за всеки. Синът ми е от тези млади хора, които не гледат телевизия, но ме подкрепя много с любовта си. Много приятно ми стана, че и Филип Буков, и Мила Роберт питаха за него. Той беше за около две години в школата към Младежкия театър, преди да се насочи към други неща като философията".

Актрисата се сработила много добре с партньора си в танците Дани. "С Дани нямах никакъв проблем. Може би аз бях по-притеснена, но щом се видяхме, се почувствахме така, все едно се познаваме отдавна и започнахме да работим. Той е изключителен професионалист в стандартните и латино танците. Печелил е два пъти танцовия формат във Виетнам, изявявал се е и в Гърция. Подхожда много сериозно към работата си. Добър човек е, пък и възпитан, и талантлив", хвали го Йотова.

"Има тънкости при тоалетите за танци, много са различни от всекидневните дрехи. В „Денсинг старс” костюмите се доработват направо върху теб. Дани също имаше последна дума, както и аз за неговите облекла. Когато сте двойка в шоуто е много важно да се съобразявате един с друг. В първата гала вечер в последния момент махнах едни гривни, за които си помислих, че може да закачат неговия или моя костюм. Стилистите бяха невероятни и реагираха мигновено. Екипът на "Денсинг старс" никога не би те оставил да не се усещаш добре в тялото си", обяснява още Йотова.