Единият е, че се е разделила с хазартния бос Любомир Захаринов. Ако се вярав на клюката, двойката е развалила годежа си и до брак няма да се стигне. По повод тази информация обаче гласовитата пайнерка все още нищо не казва. Другият упорит слух е, че спира музикалната си кариера, което обаче преобърна звездата и тя даде да се разбере, че такова нещо не възнамерява да се случва в скоро време.

"Здравейте, приятели! От известно време има непрекъснато някаква информация за мен, на която първоначално не обърнах внимание, но имайки предвид последната статия, която прочетох за себе си, а тя е от рода на Анелия спира своята кариера е меко казано притеснителна за мен", обясни в стори в социалната мрежа Анелия. Затова предпочела да се включи и да обясни какво се случва. "Това не ми е стила на живот и работа и въобще като човек да се обяснявам. Но тази статия е твърде притеснителна и тъй като са пълни глупости, реших да се включа и да направя кратко стори и да ви обясня, че дори в момента съм организирала с моите екипи този месец да снимам три клипа за всички вас", казва още фолк дивата.

Тя поясни също, че има и един готов проект, който умишлено задържа, но е показателно, че работи и няма да се отказва от сцената. "Не спирам да работя, при мен тече усилена работа и ме очаквайте! Ще бъде една година изпълнена с много хубави неща! Много ви обичам и не вярвайте на тези глупости, които четете", уверява Анелия.