Междувременно плеймейтката се похвали, че съвсем скоро ще започне нов бизнес. Тя върти онлайн магазин за дрехи, но сега ще предлага и билки за отслабване. „Очаквайте наистина нещо мое, което ще работи на 100% - както за вашето здраве, така и за сваляне на килограми”, фука се блондинката. Ясно е, че ще се намерят баламурници, които да купуват съмнителната й „система за отслабване” – нищо, че отдалече се усеща измамата.

Говори се, че именно Карен е насърчил жена си да стартира новото начинание. Известно е, че той е доста заможен, макар че не споделя какво точно работи. Някои подозират, че все още продължава да се занимава с „черно тото”. Навремето арменецът бил обещаващ тенисист, но от Българската федарация му наложили доживотна забрана за спорт и парична глоба. През 2020 г. заедно с брат му Юрий са били обвинени в уговаряне на изхода на тенис мачове и впоследствие признати за виновни. Така приключила спортната кариерата на Хачатрян, който най-вероятно и до днес се занимава с не съвсем легални дейности.

Говори се, че арменецът идва от богата фамилия, която също подпомага високия му стандарт на живот. Родителите му обаче изобщо не харесвали Райкова и дори не присъствали на сватбата им, така че нищо чудно това финансово кранче на младото семейство скоро да секне.

Златка и Карен са заедно от почти 2 години. Тя забременя само два месеца след запознанството им и малко след раздялата с бившия си мъж Благой Георгиев – Джизъса. С него не стигнаха до брак, макар че имат син – 4-годишния Благойчо. В миналото Райкова е била сгодена и за ММА боеца Георги Валентинов, но той също не успя да я отведе до олтара.

Плеймейтката неведнъж се е оплаквала, че по време на връзката си с Джизъса тя носела парите в къщата. По думите ѝ той бил закъсал сериозно финансово и едва ли не просел пари от нея. Откакто прекрати „кариерата” си на еротичен модел, Златка завъртя онлайн магазин за дрехи и печели достатъчно. Тя се надява с новия бизнес да се замогне още повече. Подобно продукти за отслабване винаги са вървели добре, но не е сигурно колко са ефективни в действителност.

След раздялата със Златка, Благой се ожени за красивата Полина Спасова, но година по-късно се разведоха. Брюнетката изчака да приключи участието му в „Сървайвър”, за да му съобщи, че иска да се разделят. Благо обаче не страда дълго и се залюби с дъщерята на Ванко 1 – Ивана. С днешна дата е разделен и с нея.

През това време Райкова не си губи времето и забременя от новия си партньор Карен. Втората ѝ бременността стана причина за бързия ѝ годеж с мургавия арменец, който е с десетина година по-млад от нея. Той ѝ предложи брак по време на почивка остров Миконос. Семейството често пътува до различни дестинации, предимно екзотични.