Изпълнителката на “Гледай, гледай”, “Истини” и “Вълк единак” ще допринесе за организацията и празничната визия. “Ще избера дами от няколко различни града, не искам да се фокусирам основно в столицата. Вярвам, че с този малък жест ще подаря щастие”, коментира тя. Роклите ще бъдат подарък от известния български дизайнер, носител на престижния приз “Златна игла”, както и на много други награди, Стоян Радичев. Пловдивчанинът ще се погрижи за най-важния елемент, залагайки на стилна и елегантна линия. Към него ще се присъедини гримьорката Аделина Цанева, която има грижата за вида на куп телевизионни звезди, в това число и на една от честите й клиентки – Илиана Раева.

“Трябва да благодаря на всички тези хора, както и на Вили Диманкова, Камелия Иванова и инж. Йордан Колев – без тях тази магия няма да бъде реалност”, споделя Джорджия.

През изминалата година тя отново протегна ръка на момиче в нужда, поемайки разходите за бала. Припомняме, че красавицата от голямо семейство се качи на лъскав автомобил, а роклята й бе обсипана с камъни и пайети. В поредицата от разкрасителни процедури бе включена и нейната майка. “Джорджия направи огромен жест към мен и семейството ми. Щастлива съм, че имах възможността да я срещна”, коментира ученичката, с амбиция за кариера на юрист. Преди два месеца Джорджия буквално взриви социалната мрежата, след като показа снимка на новото си гадже, който се оказа дългогодишната експоловинка на "Мис България" Тамара Георгиева.Става дума за милионерския наследник Стивън Роуз.