Първи бе постът на Николета, която обясни, че се е сдобила с щерката, кръстена Борислава, с много трудности. "Тази мечтана бременносто се превърна в истинско изпитание за мен и близките ми. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни..

"Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблема, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури. Единствено в болница в Истанбул откриха проблема ми, а след това много скоро забременях", обяснява майката. Тя вече има една дъщеря от Валери Божинов, с която не е имала тежка бременост, така че очевидно не тя има проблем със зачеването, напомня Hotnews.bg.

"Още от миналия век, буквално, бяхме едно цяло...вече “цялото” е съвсем завършено и напълно съвършено! “Б......”, като “Борислава”, но и като ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! На първо място на жената, която години наред ми показва какво е истинска любов, а сега и какво е “смисъл”, дарявайки ме с НЕЯ! Благодаря и на семейството ми, че бяха до нас от “старта” до “финала”, както и на всички, които ликуват и празнуват с нас най-голямата “победа” - да станеш родител! Благословен съм, бъдете и вие!", написа и Ники Михайлов малко след Николета и показа други снимки на бебчето. Новината за раждането на Борислава бе обявена на 10 март от футболния клуб на таткото, но дали това е точната дата за идването й на бял свят остава загадка.