Петър Бакърджиев, който й е колега в телевизията. Двамата вече са в прекрасни отношения и дори наскоро Мис България 2004 пусна във фейсбук изключително мил поздрав по повод рождения му ден: “Честит рожден ден на най-прекрасния баща приятел и подкрепа”, който изненада близките им и колегите в нюзрума на bTV, пише Галерия.

Гергана и Петър стават двойка през 2012 година. За запознанството им е „виновна“ тяхна колежка, която ги представя един на друг в столичната зала „Христо Ботев“ по време на волейболен мач. Сближават се по време на командировка в Чехия, когато били изпратени да отразяват Европейското първенство по волейбол за мъже. Първи атакувал спортният водещ. Направил се на луд, че си е забравил диктофона в хотелската стая и помолил Гергана да му услужи с нейния. Три дни по-късно двамата били засечени да си гукат в малко кафене, разположено в един от баровските квартали на Прага.

След завръщането в България двойката на няколко пъти е забелязвана да интимничи в киносалоните на големите търговски центрове в София, а само няколко месеца по-късно заживяват под един покрив и обявяват, че са двойка. Миската е споделяла, че Петър е много галантен и бързо я впечатлил, когато започнал да я ухажва. Предлага й брак след концерт на нейната любима изпълнителка Лаура Паузини в Лондон, за който купил билети като романтична изненада.Щом вижда пръстена, Гергана веднага казва „Да“. После двамата си вземат бургери и сядат на бордюра на улицата, за да ги хапнат.

Сватбата им не е помпозна и шумна, а съвсем кокетна и весела близо до Търговище - родния град на Бакърджиев. Двамата стават родители на Самуил и Максим. Момчетата тренират футбол в „Левски“ и мечтаят да бъдат професионални спортисти. Родителите им се разделиха в края на 2021 година, като дълго време криеха краха в отношенията си в пълна тайна.

Според запознати Петър бил изключително наранен и много тежко приел решението й че иска да търси щастието си на друго място. Петър Бакърджиев разкри, че животът с Гергана за него е сбъдната мечта. „Бяхме заедно 10 години и това е един от най-хубавите периоди в живота ми. Тя е много добър и открит човек. Аз съм по-затворен, направо темерут.“ Бакърджиев призна, че раздялата е била трудна, но това е било най-добрият избор в житейската ситуация, пред която двамата са били изправени.

Миската не скри, че е отлагала цели две години развода с Петър и дори посещавала семеен терапевт, уви - безуспешно. „За мен решението беше обмислено, не съм бързала. Сложно и комплексно е, аз съм инициатор на раздялата, защото вярвам, че хората трябва да бъдат щастливи в ежедневието, а когато любовта си отиде - няма смисъл да я задържаш, това не е полезно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма скандали, да живеем в пълен мир, енергията се усеща. Така е по-добре. Чувствам се спокойна, взех правилното решение, без да се колебая“, коментира преди време блондинката.