Жената на Николай Михайлов получила зверски кръвоизлив преди дъщеричката им Борислава да проплаче и лекарите едвам я спасили, пише Lupa.bg. Сексбомбата е загубила повече от 2 литра кръв, а това можело да доведе до смърт, но само адекватната и бърза намеса на медиците са я спасили след няколкочасова борба за живота на Лозанова. След отстраняването на матката, Николета и Ники могат да имат още деца, но само чрез сурогатна майка.

Преди дни Лозанова се оплака от клиниките у нас, нападайки гинеколозите, че те са виновни, че тя не може да забременее. "Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто "касови бележки". Отношение, което може да срещнеш само в България. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях", написа в социалните мрежи Николета.

От доста време двамата с Михайлов правили опити да зачене по естествен път, но нещата не се получавали и те минали на вариант "ин витро", какъвто е случаят при Димитър Бербатов и неговата Елена, която роди преди време във ВИП клиника, където най-ниската тарифа за раждане е от порядъка на 6-7 бона. Сайтът Лупа се добра до информация, че Николета Лозанова е имала половин дузина аборти в миналото, а това е една от причините Борислав Михайлов да я ненавижда, тъй като много добре е запознат с биографията й. Отношението му към нея поомекнало, след като си отдъхнал като разбрал, че внучката ще носи неговото име - Борислава.