Той отново изправи публиката в студиото на крака с изпълнението на песента „ROAR”. „Влезе абсолютно в образа и го направи безкомпромисно“, коментира Веселин Маринов. Актьорът Иво Аръков като музикалната легенда Елвис Пресли откри вечерта и плени сърцата на всички с песента „Suspicious Minds”. “Това беше най-хубавото ти представяне досега. Всичко беше много органично и не преигра нито за секунда”, коментира Хилда Казасян.

Джулиана Гани влезе във втория си мъжки образ – този на звездата Рики Мартин и заедно с танцьорите от Funky Monkeys се пренесе в света на латино музиката. Мария слезе от асансьора като естрадната звезда Елвира Георгиева с една от най-обичаните й песни – „Коминочистач“. „Положила си много усилия и успя да уловиш настроението на песента“, похвали я Елвира Георгиева, която наблюдаваше имитацията от първия ред. Елена Атанасова показа целия си актьорски талант и се справи блестящо с образа на един от най-добрите комици в целия свят – Джим Кери и култовата му песен и танц от филма „Маската“.

Панайот Панайотов се преобрази в британската сензация Ед Шийрън и подари на публиката нежно изпълнение на песента „Perfect”. „Справихте се много добре“, похвали до Димитър Ковачев – Фънки. Наско от Б.Т.Р. имаше нелеката задача да имитира друг от участниците – Панайот Панайтов, а Ина Симеонова го покани на сцената в неподражаемия стил на предаването „Пет от пет“ и конкурса „Мелодия на годината“.

Последна под прожекторите излезе Християна Лоизу. Тя имаше възможност да пресъздаде образа на Преслава с хита й „Дяволско желание“ в присъствието на самата певица. „Страхотна си, Християна“, с широка усмивка я поздрави на гръцки Преслава.