Фолкаджийката беше в публиката на шоуто заедно с дъщеря си Паола, защото Християна Лоизу изпълни нейния хит "Дяволско желание". Песента е от 2005 година, припомня Hotnews.bg, тогава е заснет и клипът, на който Преслава е с истинския си нос, без филърите в бузите и брадичката, които правят лицето й да изглежда все едно отсечено от камък. Ботоксът в челото пък е твърде много и не позволява дори една мимическа бръчка да се появи, въпреки усмивките, които певицата раздаваше.

"Колко хубава е била Преслава! Преди новия брутален нос!", коментира зрителка във Фейсбук страницата на "Като две капки вода". "Що тъй е заприличала на маймунче?", чуди се представител на силния пол. "Със сигурност Християна визуално изглежда много по-добре от колкото днешната Майкъл Джексън.... опа Преслава", подиграва се открито дрег зрител.

Хубавата Преслава залитва към естетичната хирургия още през 2019 година, когато си скъси носа. Тогава тя беше категорична, че операцията е станала по лекарско предписание. "С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото", разкри тя. Оттогава обаче Преси продължава с желанието си да се види с чип нос и днес той се смалява прогресивно.