Това разкриват хора от екипа на предаването. По време на снощния лайф синът на Тони Стораро прояви невиждана наглост, като си позволи да я целуне на сцената без нейното желание. Още по време на репетициите на страстното танго Емрах разкри пред камерите, че трудно се въздържа и иска да я награби.

Самата Веси видимо няма симпатии към 22-годишния изпълнител и неколкократно обясни пред камерите, че целувка по време на танца няма да има. „Танцуващите набират страст и ярост, доближават се и се раздалечават, всеки път са на косъм да се целунат, но никога не се случва“, обясняваше Веси във видеото от репетициите.

В кулминацията на сцената обаче Емрах реши да не се съобрази с нея и я все пак я целуна, пише Интриги. За всички беше очевадно неприятното чувство, което остави у партньорката си след края на танца. Тя не успя да скрие унижението и яростта, които изпитваше, и колкото и да се усмихваше пред камерите, в очите й се четеше гняв.„По време на лайфа Веси едва успя да скрие сълзите си, но зад кулисите не се сдържа и се разплака.

Тя не го харесва, но досега се опитваше да се държи професионално. След наглото му поведение сподели, че иска да напусне предаването“, разкриват източници. Хора от обкръжението на Емрах пък признават, че подобно поведение е негова запазена марка. „Той не уважава мнението и личното пространство на жените. За него думата „НЕ“ не съществува. И когато една жена не желае да бъде с него, става още по-настъпателен, докато не получи своето“, разкриват негови познати.