Насилието се случило точно в деня на влюбените, призна момата във вечерта на коктейлите на Алек. Той беше силно изненадан от нейния разказ, защото тя простила за ужасяващия инцидент и отново се върнала при бияча.

"Последният ми приятел беше пиян, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен от тогава, защото бях със сътресение на мозъка", шокира брюнетката, която не изглеждаше хич развълнувана.

Валерия пуска жалба по съвет на вуйчо си, но след това тайно от него я оттегля. "Простих му. Защото съм глупава!“, обясни на силно изненадания Ерген брюнетката и уточни, че не чувства вина, че е оставила насилието безнаказано. „Няма извинение за агресията на никой мъж“, категорично реагира на разказа Алек. Момата крие множество драматични истории, включително смъртта на майка си. Баща й пък пет пари не давал за нея. Двамата обаче се видели покрай побоя.

"Той не е много заинтересован от мен. Оставил ни е, когато съм била на 1-2 г. Запознахме се, когато бях в болницата", разкри още Валерия, която след малко размисъл все пак се съгласи с Алек, че не е трябвало да прибира насилника.