27-годишната г-жа Бийбър призна пред феновете си, че страда от заболяване, което е подобно на акне или розацея - от късните си тийнейджърски години и сподели съболезнованията си с милиони други страдащи. Във видео в TikTok, където тя показа раздразнената си кожа, тя каза: „Това е нещо, което имам откакто бях на 19-20 години и знам, че много други хора се справят с него и също се борят като мен. В момента имам доста лошо обостряне, така че исках да споделя какво използвам, когато имам обостряне."

Хейли казва, че за нея състоянието се проявява като „малки червени подутини, които се образуват в долната половина на лицето й“ около носа и устата. Експертите казват, че е често срещано и може да се лекува ефективно. Те също така казват, че жените между 25 и 45 са податливи на това състояние - особено тези, които използват локални стероиди и кремове за лице.

Американската академия по дерматологична асоциация добавя, че обривът, който причинява, може да бъде придружен от „усещане за парене“. Хейли също даде на феновете си да погледнат кожата си в едноминутния си клип в TikTok, показвайки им червените петна, които са се появили. Тя добави, че използва крем с азелаинова киселина.

Хейли, която се омъжи за 30-годишния певец Джъстин Бийбър през 2018 г., сподели и това: „През деня използвам клиндамицин, предписан от моя дерматолог. Помага за спиране на растежа на бактериите върху кожата." Тя добави, че също използва Glaze Milk на собствената си марка за красота, което според нея е "супер нежно" и помага за "успокояване на кожата". Хейли озаглави клипа си „Периорален дерматит! Нека поговорим за това."