50-годишната актриса наскоро подаде молба за развод със съпруга си Дийн Макдермот след близо 18 години брак и вече е готова да сподели историята си с обществеността. Екранната Дона Мартин от сериала "Бевърли Хилс, 90210" пусна трейлър за новия подкаст и написа: „В град, в който границите се размиват, най-накрая е време да се изясни неразбраното „ПРАВОПИСНА грешка“. Следвайте Тори, докато тя изследва погрешните стъпки, грешките и недоразуменията. „misSPELLING“ е готова да разкрие кое е истинско и кое е фалшиво, докато се отказва от холивудската си персона. Ако мислите, че доводите са шокиращи, просто изчакайте да чуете истината. Защото когато една жена няма какво да губи, тя може да спечели всичко."

В съдебните документи, получени от списание People, официалната дата на раздялата на Тори и Дийн е 17 юни 2023 г. Тори поиска от съда да й присъди съпружеска издръжка и да лиши съпруга й от същата издръжка. Актрисата също търси еднолично попечителство над петте си деца. От съдебната документация не става ясно дали двойката знаменитости, които са женени от 2006 г., имат предбрачен договор или не.

Дийн обяви раздялата им в социалната мрежа на 17 юни, което съвпада със заверената дата на молбата за развод от Тори. 57-годишният актьор обяви новината на последователите си в Instagram, а след това изтри поста. Дийн, който преди това беше женен за Мери Джо Юстас между 1993 и 2006 г., написа в платформата: „С голяма тъга и много, много натежало сърце @torispelling и аз решихме след 18 години заедно и 5 прекрасни деца, да поемем по различни пътища и да започнем ново пътуване. Ще продължим да работим заедно като любящи родители, напътствайки и обичайки нашите деца през този труден момент. Моля да уважавате нашата поверителност, докато отделяме това време, за да обградим семейството си с любов и да обработим всичко. Благодаря ви за вашата подкрепа и доброта.“