„Фифо подготвяше и мен за Игрите и реших да дойда да видя новите лъвчета. Бих участвал отново в състезанието, защото остава спомени за цял живот“, сподели Елвиса и прикани хората да се записват за риалитито, защото е уникално преживяване. Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.

„Част от хората, явили се на този кастинг, са хора, които тренират при мен. Повечето ми признаха, че се притесняват, но това е добре, защото те държи нащрек. Този адреналин, който имаш преди състезание – предстартовата треска да е в твой плюс. Моята цел е да намеря типаж, подобен на моя. А именно – физически подготвен човек – силен и издръжлив. От една страна уча моите участници на физически умения, които ще им бъдат необходими за Игрите. Давам им мотивационни съвети. Дамите, които се явяват на кастингите, стават все по-можещи. Някои дори са по-подготвени от мъжете. Жените днес се представиха много добре. Поздравявам и четирите от тях, които днес се престрашиха да участват“, споделя Филип, един от финалистите от сезон 4 на най-екстремното риалити.

Лефтеров също присъства на кастинга, за да види по думите му „новите машини“, които мерят сили, за да се включат в предстоящия шести сезон на „Игри на волята“.„Новите участници са все по-добри и подготвени. Гледат предходните сезони и са ориентирани за това какво ги очаква. Но когато дойде моментът за кастинга и стъпиш на Арената, нещата често изглеждат по друг начин. Колкото и да е подготвен човек, когато дойде кастинга, се стяга. Надявам се да покажат пълния си потенциал“, споделя Лефтеров и допълва, че е научил важни уроци във формата. „Ето, че години по-късно тримата с Фифо и Чакалов отново сме заедно и сме си близки. Най-важното, което можеш да вземеш от „Игри на волята“, освен емоцията, са приятелствата с хора, на които можеш да разчиташ. Животът ни се е променил дотолкова, че сме по-разпознаваеми. По-отговорни сме като поведение пред обществото и се стремим да даваме добър пример.”