"Ицо ще пее на живо по време на нашия концерт „40 години на сцената“. Той прави и жест към нас за рождения ни ден", похвалиха се Аргирови. "Всеки, който си закупи билет за концерта, ще получи от него ваучер с намаление за посещение на музея му в София", разкриха в "Преди обед" музикантите. Двамата определиха също Стоичков за икона и най-известния българин по света, и разказаха как са се запознали с Камата.

Това се е е случило през далечната 1985 година, благодарение на техен приятел в родния им Пловдив и когато Христо бил войник. Тогава Левски и ЦСКА се бяха спречкали във финала за Купата и им промениха имената. Ицо, разбира се, беше след първите наказани, тъй като бе попаднал в окото на бурята, върна се назад във времето Благовест, цитиран от "Марица". Светослав пък разказа забавна случка със Стоичков в шведския хотел край Варна. Той е бил там с норвежката си съпруга, майка й и баща й, и в един момент бащата възкликнал: "Я, това не е ли е Стойков". В следващия миг Ицо се прегърнал и си поговорил с братя Аргирови и тогава норвежецът разбрал, че зет му и брат му се познават с него.

"Оказа се, че Ицо е много известен и в Норвегия. След като даде автограф на тъста ми, той го сложи на телевизора си, за да може, когато гледа телевизия, да гледа и него", добави Светослав.

Близнаците признаха още какво мислят за песента, която направиха съвместно със Стоичков и Тони Димитрова: "Щом в нея участва Ицо, трябваше или да е много хубава или да не я правим. Радваме се, че се получи добре, а и Ицо бе много отговорен през цялото време и първи идваше за снимките".