Галена Великова не успя да скрие сълзите си след помитащото изпълнение на Виктор Стоянов и Михаела върху хит на Адел. С прецизна като скалпел хореография те стигнаха до мрачната сърцевина на токсичната връзка. Залата ги аплодира бурно, а съдиите вдигнаха максималните 40 точки.

Четири десетки получи още една съвършена двойка. Певецът Папи Ханс и Ани се вдъхновиха от мюзикъла „Кастингът“ и с лекота ни пренесоха на Бродуей. С най-висок резултат триумфираха също олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор. Каратистката чистосърдечно призна, че е влюбена, а двамата стигнаха до сърцата на журито с романтично хип-хоп пътешествие по музика на Coldplay.

Синоптичката и ТВ водеща Натали Трифонова и Димитър танцуваха в името на любовта, но към своите майки, а вълшебният им джаз не остави никого равнодушен в залата и пред екраните. Певицата Дара и Джими пък надминаха себе си, преминавайки през дансинга като сребристи ракети. Тяхното гориво беше музиката на Дженифър Лопез.

Свят на чиста, опияняваща красота - това създадоха тв водещата и невролог д-р Неделя Щонова и Атанас върху нотите на сър Елтън Джон. Двамата за пореден път оглавиха зрителската класация и се доказаха като любимци на публиката. Каскадьорът Валери Григоров и Дорина накараха всички да тактуват в ритъма на хип-хопа на хит на Уил Смит. Певецът Емрах Стораро и Веси качиха настроението със стрийт фюжън върху горещата музика на Джеймс Браун.