След стотици концерти по цял свят музикантите от Сърбия, които свирят под името QUEEN SENSATION ще взривят най-сетне и българската сцена със знаменитите хитове като The Show Must Go On, We Will Rock You, We Are the Champions I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody. Личният асистент на Фреди Меркюри - Питър Фристоун поддържа по всякакъв начин тази уникална банда, както и многократно лично посещава концертите им.

"Тази музиката е оказала огромно въздействие върху няколко поколения! Това са мелодиите, които е слушал всеки от вас. Почувствайте енергичните звуци, от които кожата ви ще настръхне! Зрителите ще чуят на живо изпълненията на великолепния Иван Ристанович - вокалист на групата, който ще им припомни всички хитове на Queen", коментира организаторката на турнето в България Евгения Стайловска.

“Китаристът, подобно на Брайън Мей, използва монета вместо перце, а визията, костюмите и поведението на вокала във всичко възкресяват великият Фреди Меркюри! Ще се впечатлите много и да живее The Queen!”. Групата ще дойде в България ,за да отбележи както подобава Гергьовден с фантастично PreParty в софийски клуб, а на 7 май варненци могат да ги чуят на голям концерт. На 8 май в софиянци пак могат да ги чуят и видят в грандиозното шоу на голяма сцена.