Милионерът излъгал всички моми от формата, че си търси жена, тъй като вече имал гадже. Според слуховете той се обвързал докато снимал шоуто през лятото и съвсем не е търсел да открие любовта. Как обаче настоящата му половинка приема мляскането му с жадните за слава и любов фурии в предаването е друг въпрос.

Според запознати тайнствената половинка на Алек е млада дама, която е наследничка на виден и мастит юрист. Авантюрата им не била тайна, а напротив. Започнали да се крият едва когато Младенов бил избран за новия ерген на България. След края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си. И двамата си живеели щастливо, твърдят още клюкари.

Любимата на Алек била във форма, около 30-те и блондинка. Произхождала от богато семейство, точно от каквото е й Алек. Тъй като е обвързан на финала на риалитито Младенов не избирал нито една от двете финалистки. Иначе както вече е известно накрая за сърцето му се борят майките Надежда Вишева и Маги Томова. Двете обаче остават с пръст в уста, тъй като Алек им оставя видео писмо, с което съобщава, че нито една от тях не е достойна за негова жена.

С подлият номер на Алек се вижда, че в третия сезон на "Ергенът", някои от участничките не са единствените, които са въртяли гадже докато снимат формата. Както вече стана ясно за сестрите Памела и Габриела, а и за психоложката Христиана, която дори в момента е бременна. Преди дни стана ясно, че и друга от напусналите - Васка е с гадже. В интернет дори се шегуват, че догодина предаването трябва да се подвизава като "Харемът".