Във вчерашния епизод на „Ергенът“ бе излъчена тройната среща на Алек, Мария и Виктория.

Срещата им започна с екстремно каране в планината. Видимо на Мария ѝ беше по-приятно, защото тя бе седнала отпред до Алек, а Виктория беше оставена на задната седалка, където не спираше да мрънка и да обяснява колко не ѝ харесва.

Продължиха със среща в джакузи, където Мария не се свенеше и награби Алек пред очите на най-добрата си приятелка от имението. Вики се почувства зле, но се опита да го скрие.

Чашата на футболната мениджърка преля, след като в третата част от срещата – изискан ресторант, Мария не спря да флиртува с Алек. Украинката го пипаше за крака под масата, хранеше го и му се натискаше по всевъзможни начини. Вики от своя страна се обърна към приятелката си с думите „Мария, хайде всеки да си яде от чинията“.

В края на срещата Алек не подари роза на нито една от двете и момичетата останаха разочаровани. На път към имението обаче Младенов спря буса и подари роза на похотливата украинка. По думите на Вики Мария не спряла да се хвали с розата докато пътували към останалите момичета.

След вчера отношенията на Виктория и Мария са критични – не си говореха на коктейла, дори в един от синхроните Вики каза: „Готова е на всичко, за да получи мъжа“. Как ще се развие тази драма ще следим с нетърпение в следващите епизоди на предаването.