Сред тях бяха дори и дали е бременна, или защо не говори за децата и не ги показва. Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала. Но за сметка на това има племенници, с които много се гордее. А най-голямата подкрепа в живота ѝ е сестра ѝ, която е 2 години по-голяма от нея.

Изглежда, че двете нямат възможност да прекарват време заедно, тъй като Томова сподели, че много ѝ липсва кака ѝ, като сподели и нейна снимка. Трябва да признаем, че почти не се забелязват визуални прилики между двете, но въпреки това и двете са красиви. Всяка по свой си начин. Сестрата на Маги обаче също притежава финес и изтънченост, с две думи - хубавица от класа.

Маги отговори и на въпроса как поддържа стройната си фигура. Тя споделя, че подобно на много дами и тя залага на фастинга, като гладува 18 часа и се храни в прозорец от 6 часа, като набляга на здравословните ястия. Неизбежно на блондинката ѝ бе зададен въпрос, свързан с пластичната хирургия. Последовател я попита дали е коригирала носа си, а тя бе категорична, че никога не си е правила ринопластика.