Дъщерята на Орхан Мурад пирзна в интервю, че е качила 20 килограма, докато е била бременна. "Сега имам стрии, но мисля, че и с тях съм секси. Не ги крия", подхожда като пълен непукист чаровницата.

Сузито говори и за разголените си снимки, които продава в интернет."Вървят много добре. Всички са доволни", каза още тийн фурията, която стана майка преди да навърши 20 години. Изпълнителката роди син Маитас от приятеля си Марк Славов. Младите родители имаха доста проблеми в началото на връзката си. Те дори се разделиха за кратко, за което Сузанита сподели в Instagram. В момента обаче са заедно и твърдят, че са преодолели различия и недостатъци в името на това да отглеждат заедно детето си.

Въпреки популярността си и не на последно място статута й на майка, Сузанита не се притеснява да работи и като еротичен модел. За целта тя има профил в популярната платформа Onlyfans, където щедро се разголва срещу ежемесечно заплащане. "Ново приключение. Повече за виждане, повече за опознаване, повече от мен", представи новото си амплоа скандалната фурия.