След лека катастрофа на булевард „Черни връх” служители на КАТ – СДВР направили проверка с дрегер, която показала солидно количество алкохол. Певицата забила автомобила си в спряна кола.

Според разкази на очевидци изпълнителката се е държала агресивно и се очаква да бъде арестувана. Тя ще бъде откарана в УМБАЛ „Света Анна” за взимане на кръвни проби. „Аз направих катастрофата, не видях спрелия пред мен автомобил“, каза тя пред Би Ти Ви. Дебора твърди, че не знае защо дрегерът е показал такъв резултат.

На излизане от столичната Окръжна болница, където Дебора беше тествана за алкохол в кръвта, певицата заяви, че когато станат ясни резултатите, медиите ще бъдат уведомени.Дебора ще бъде откарана в районното управление, а утре прокуратурата ще прецени дали да ѝ повдигне обвинение.

Припомняме, че Дебора отдавна е известна с пристрастието си към "огнените води" и сякаш, старателно, опитва допълнително да затвърди този факт. Това е пореден случай на пияна звезда зад волана. Най-пресният случай пък е с колежката й Диона, която беше хваната да кара под въздействието на наркотици.

В момента наказателна отговорност се носи при наличие на алкохол в кръвта от над 1,2 промила - лишаване от свобода от една до три години, и глоба от 200 до 1000 лева. В случая - Дебора е хваната с 2,9 промила, което значително утежнява положението й.