Той се превъплъти в черен лебед и се впусна в класически балет с Михаела в неочаквана интерпретация на „Лебедово езеро“ по музиката на Чайковски. „Такава провокация не съм очаквала! Ти излезе с пачка пред цяла България. Адмирации за смелостта“, коментира Галена Великова. „Херкулес в чорапогащник!“, допълни картината колегата й на съдийската скамейка Томаш Папкала.

Всички двойки в танцовото шоу показаха нови, изключителни умения, впечатляваща креативност и силна харизма. Поп звездата Дара и Джими изразиха копнежа по съвършенството с елегантен валс и пренесоха публиката в паралелна реалност. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор рязко смениха настроението с енергичен чарлстон. Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър поканиха всички на латино парти със салса по хит на Рики Мартин, а Емрах и Веси останаха без дъха след джайв по евъргрийн на Елвис Пресли.

Поантата сложиха тв водещата д-р Неделя Щонова и Атанас. Двамата репетираха плавните движения на своята румба в басейн и буквално се потопиха до дъно в страстта. Фантастичното им изпълнение беше оценено по достойнство - те получиха най-висок брой точки от журито и публиката. Битката за победата и титлата „Най-добър танцьор на България“ продължава за осем двойки, които постигнаха невероятен напредък и се влюбиха в танците. Как се подготовят за следващия етап на състезанието и какво им коства това? Станислава Ганчева ще ни заведе зад кулисите в петък от 22.30 часа в „Dancing Stars Extra“.