Певицата, която отдавна не е под светлината на прожекторите и вместо нови хитове, предпочита да прави мода, се върна в Капките. Hotnews.bg припомня, че тя бе в шоуто преди две години и дори може да се похвали със спечелен лайф, за разлика от Иво Аръков, с когото пя в понеделник. Но не стария дует на Коцето и Алисия "Не си ти", който Аръков и певицата изпълниха, приковаха вниманието на зрителите.

Майката на Валери Божинов-младши показа нова фигура. Тя е подменила силикона си, които обаче й е изиграл лоша шега. сега циците й изглеждат обли като любеници, освен това всяка е със собствено мнение и стърчи в различна посока. Феновете на предаването също така веднага забелязаха, че коремчето ѝ е малко по-издуто от обикновено и се зачудиха бременна ли е.

Към момента Алисия пази ревниво личния си живот и е забулила в мистерия дали има мъж до себе си. Преди години тя сама бе пуснала клюката, че се среща с неприлично богат турчин, който доста ѝ помага финансово. Самата певица отдавна иска да има второ дете, но едва ли ще направи Валерко скоро батко.