Красавицата преди често споделяше общи кадри и пишеше любовни обяснения. От известно време обаче по темата "Жорж" цари тишина. Според запознати, двамата не живеят заедно от няколко месеца и певицата сама се грижи за 2-годишната им дъщеричка Жоржина, както и за двете си деца от Коко Динев.И докато някои твърдят, че причината за звездната раздяла не е трети човек, други вече коментират, че Жорж имал нова жена в живота си. Тя била брокер на недвижими имоти. Говори се още, че Емилия ги е хванала заедно, пише „Галерия“.

Въпреки че са разделени обаче, Жорж често се виждал с дъщеря си Жоржина. Бизнесменът осигурявал материално певицата и децата ѝ. Те все още са семейство по закон, но прави впечатление, че в профила на Башур липсват снимките му с Емилия. Последната нейна публикация е за рождения му ден. „Казвала ли съм ти скоро, че те обичам? Казвала ли съм ти, че в живота ми няма по-значим от теб? Ти изпълни живота ми със смисъл. Правиш моите проблеми твои и ме караш да се чувствам прекрасно. Ти изпълваш сърцето ми. Има една любов, която е божествена и тя е и твоя, и моя и до края на дните си трябва да благодаря на Бог. Казала ли съм ти днес, че ти си над всичко“?, пише Емилия.

Според някои, отношенията им в момента са доста далеч от тази романтика и връзката им била изчерпана. Според близки до семейството, те са си дали почивка и е въпрос на време да ги видим заедно отново. Самата Емилия не е коментирала темата.