"Повечето полицаи са като терористи! Упражняват терор върху гражданите. За да се намали това напрежение, може би трябва да се подбират качествени кадри. Хора, които наистина желаят да защитават справедливостта, а не някакви, които да упражняват насилие", заяви Лора Караджова.

Хитовата изпълнителка не е най-големият почитател на полицията у нас и смята, че много хора се възползват от властта, която имат. "Явно те си мислят, че са по-властни. Упражняват някаква власт върху обикновените хора, като фактически не си вършат работата към хората, които наистина са съгрешили. Упражняват някакво действие върху невинни хора понякога, просто за да докажат, че са си свършили работата. Нормален човек, ходейки по улицата, се чувства по-скоро притеснен, отколкото защитен", допълни тя пред "България Днес".

Изпълнителката на "Повече от всичко" признава, че се държи любезно и спокойно, когато полицаи я спрат, и че на нея лично никога не са й правили проблем. Въпреки това наследничката на Йордан Караджов смята, че е извадила късмет с полицаите, с които се сблъсквала, и че болшинството не се чувства така."Човек дори и абсолютно нищо да не е направил, разхождайки се по улиците, се чувства гузен, виновен и уплашен. Мисли, че ако някой полицай го спре, ще си измисли някакъв проблем, с който да му наруши спокойствието и да го накара да се почувства виновен. И да го обвинява за нещо, което не е направил. Не знам защо това се случва в момента. Това е манталитетът на българската полиция", категорична е певицата.