"Лоши момчета: Всичко или нищо" (Bad Boys Ride or Die) e името на предстоящия четвърти филм от екшън поредицата "Лоши момчета", а първият му трейлър спазва традицията да комбинира екшън и хумор.

Историята този път се завърта около капитан Конрад Хауърд (Джо Пантолиано), дългогодишния шеф на Майк Лаури (Смит) и Маркъс Бърнет (Лорънс). Хауърд е натопен, че всъщност е работил с наркокартелите, които е трябвало да преследва, а - както се разбира от трейлъра - вече не е и сред живите.

55-годишният Уил Смит играе заедно с Мартин Лоурънс в „Лоши момчета: Карай или умри“ и се подготвя за голяма PR кампания преди премиерата на филма.: „Този ​​филм е голямото завръщане на Уил и неговият екип настоява да го представи първо в Холивуд. Това е първият му голям филмов проект, след издънката с Крис Рок на Оскарите през 2022 г., когато му заби шамар.

Актьорът ще разкаже за шамара и как се е променил оттогава. Вероятно той ще говори и за брака си с Джейда, след като се разделиха тайно преди повече от шест години. Уил е резервиран за редица големи американски телевизионни предавания и ще бъде като отворена книга за въпросите на журналистите, коментират от обкръжението на комика.

След случилото се Уил се извини на Крис (59) за поведението си на Оскарите. Колегата му също обеща, че ще се поправи за грешката си. „Знам, че беше объркващо. Знам, че беше шокиращо. Но ви обещавам, че съм дълбоко отдаден и отдаден да нося светлина, любов и радост на света. И ако издържиш, обещавам ти, че можем да бъдем приятели отново", призна преди време звездата.