Вечно усмихнатата Галена от Генерал Тошево наруши правилата на екстремното предизвикателство няколко пъти и получи служебна загуба за нея и нейния съпруг Петър, който бе направил един от най-високите залози за днешната игра.

Задачата пред дамите не беше никак лесна. Те трябваше да влязат в ролята на професионални сапьори, минавайки през пет степени на трудност с разнообразни представители на животинския свят. Всяка следваща кутия съдържаше комбинация от цифри, които сформираха важна дата в живота на отделните двойки и служеха за код, който да освободи техните кавалери от тиктакащата опасност. Най-успешно с предизвикателството се справиха двойките на магазинерите Йоана и Румен, инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир, юристите Йордан и Елизабет, брокера Светослав и любимата ми Сияна, органите на реда във Вилата на Любовта Маргарита и Кристиян и забавните перничани Михаела и Венцислав.

Играта обаче се оказа твърде голямо предизвикателство за съквартирантките Петя и Дарина, които доброволно се отказаха от участие, а слънчевата Галена изгуби право на участие, заради нарушение на правилата.Утре в най-романтичното риалити в ефира предстои изпитанието за двойки. Победата за Дарина и Денис е задължителна, а оръжията на любовта отново ще бъдат в сръчните ръце на жените.